پتانسیومتر کیتاشی 10KΩ تک دور

به دلیل وجود نوسان قیمتی و یا ناموجود شدن لحظه ای این قطعه امکان ارائه قیمت بر روی سایت وجود ندارد ، لطفا جهت دریافت قیمت با واحد فروش ( شماره های 09104646576 - 02536613444 - 02536615444 ) تماس بگیرید

استعلام بگیرید
پتانسیومتر کیتاشی 10KΩ تک دور
سایر محصولات مرتبط با این محصول
 پتانسیومتر - فروشگاه اتوماسیون 24 www.automation24.ir

پتانسیومتر:

پتانسیومتر از یک المان مقاومتی دوار دورن یک محفظه تشکیل شده که به منظور تقسیم ولتاژ در مدارها مورد استفاده قرار می گیرد. این المان مقاومتی ممکن است به صورت سیمی، لایه ای و یا کربنی باشد. دو ترمینال به دو انتهای این المان مقاومتی متصل است که مقدار مقاومت بین این دو ترمینال همواره ثابت و برای مقدار اهمی المان مقاومتی است. بین این دو ترمینال، یک ترمینال دیگر وجود دارد که به یک کنتاکت متحرک متصل است و این کنتاکت متحرک می­تواند بر روی المان مقاومتی حرکت کند و سبب تغییر مقاومت بین ترمینال وسط و هریک از ترمینال های کناری گردد. برای حرکت کنتاکت متحرک بر روی المان مقاومتی، انتهای المان مقاومتی را به یک ولوم و یا به یک صفحه شیار دار که توسط پیچ گوشتی قابل حرکت است متصل می کنند.

تغییر مقاومت بین ترمینال وسط و یکی از ترمینال های کنار می­تواند نسبت به چرخش ولوم و یا صفحه شیار دار، خطی و یا غیر خطی باشد که بر این اساس پتانسیومتر را خطی و یا غیر خطی می­نامند. در یک پتانسیومتر خطی به ازای تغییرات یکسان ولوم، تغییرات مقدار مقاومت بین ترمینال وسط و هریک از ترمینال های کناری یکسان خواهد بود. به عنوان مثال در یک پتانسیومتر خطی اگر به ازای چرخش ولوم پتانسیومتر از صفر  تا 90 درجه ، مقاومت بین ترمینال وسط و یکی از ترمینال های کنار از صفر اهم به 1kΩ افزایش یابد، درصورتی که ولوم پتانسیومتر از 90 درجه تا 180 درجه چرخانده شود مقاومت بین آن دو ترمینال از 1kΩ به 2kΩ افزایش خواهد یافت. معمولاًً مقدار مقاومت بین ترمینال های کناری پتانسیومتر و یا به عبارتی مقدار اهمی المان مقاومتی پتانسیومتر را برای روی آن می­نویسند که اگر این مقدار با حرف B شروع شود نشان دهنده این خواهد بود که پتانسیومتر ما یک پتانسیومتر غیر خطی است یعنی به ازای تغییرات یکسان ولوم، تغییرات مقاومت بین ترمینال متحرک و هر یک از ترمینال های ثابت یکسان نخواهد بود بلکه این تغییرات بصورت غیر خطی خواهد بود و یا به عبارتی منحنی تغییرات مقاومت بین ترمینال­های ثابت و متحرک نسبت به چرخش کنتاکت متحرک، غیر خطی خواهد بود.

تفاوت پتانسیومتر و رئو­ستا چیست:عملکرد پتانسیومتر - فروشگاه اتوماسیون 24 www.automation24.ir

پتانسیومتر و رئوستا هر دو مقاومت متغیر هستند. با این تفاوت که پتانسیومتر برای کنترل ولتاژ بخشی از مدار بکار می­رود اما رئوستا برای کنترل شدت جریان مدار استفاده می گردد. همچنین اگر از هر سه رئوستا در مدار استفاده کنیم عمکلرد آن مانند پتانسیومتر می­شود و میتوان ولتاژ را کنترل کرد.

نکته: امروزه می­توانیم برای سهولت انجام فرآیند اتوماسیون به جای استفاده از پتانسیومتر(مقاومت متغییر) از پتانسیومتر دیجیتالی استفاده کنیم که در این حالت به راحتی می­توان با Scale کردن اطلاعات مورد نظر، خروجی آنالوگ را از پتانسیومتر دیجیتالی گرفته و به کنترلر مورد نظر مانند اینورتر متصل کرد.

مواردی که در خرید پتانسیومتر(مقاومت متغییر)باید دانست عبارت انداز:

  1. مقدار اهم پتانسیومتر
  2. تعداد دور پتانسیومتر
  3. تعداد پایه
  4. شکل ظاهری

مشخصات فنی پتانسیومتر کیتاشی 10KΩ تک دور

مشخصات
عمومی
شرکت سازنده کیتاشی
کشور سازنده چین
کلید حرارتی
نوع قطعه لوازم جانبی اینورتر
نوع پتانسیومتر تک دور
مقدار مقاومت پتانسیومتر 10KΩ
این کالاها قبلا توسط مشتریان خریداری شده اند
مرور كردن فروشگاه ما بسيار آسان است شما مي توانيد به راحتي با استفاده از شاخه هاي موجود در سمت راست محصولات موجود در فروشگاه را مرور كنيد و بعد از انتخاب محصول مورد نظر فقط با يك كليك آن را به سبد خريد خود اضافه كنيد . در پايان بعد از تمام شدن خريد مي توانيد به سبد خريد خود رجوع كرده و محصولات موجود در آنجا را مرور كنيد. سپس هر تغيير لازمي را در سبد خريد خود اعمال كرده و سرانجام به مرحله پرداخت نهايي رجوع كنيد تا مراحل خريد شما از فروشگاه الكترونيكي ما به پايان برسد.

با تشكر از انتخابتان مديريت فروشگاه
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×